Dr. Kozeta Mustafaraj

Rreth Meje


Emri: Kozeta Mustafaraj
Celular: +355682313410
E-mail: contact@drkozeta.com
Website: www.drkozeta.com

Specialitetet: Obstetrike-Gjinekologji
Procedurat: Egzminimet gjinekologjike, ekografi gjinekologjike dhe obstetrikale, kolposkopi, planifikim familjar, nderhyrje gjinekologjike

Vendi i punes: Klinika Gjinekologjike Dr. Kozeta

Kualifikime profesionale
Diagnoz prenatale 2003 - Vienna Austria Egzaminmet dhe procedurat te diagnozes prenatale
Procedura endoskopike 2004 - Vienna Austria Kolposkopi, Histeroskopi, Laparoskopi
Laparaskopi Gjinekologjike 2005 - France Nderhyrje kirurgjikale laparoskopike
Endoskopi & Infertilitet 2006 - Verona Nderhyrje kirurgjikale laparoskopike
Obstetrik - Gjinekologji 2007 - Firence Kongresi 17 Botëror i Obstetrik - Gjinekologji
Laparoskopi - Gjinekologjike 2008 - Alexandri Workshop Kirurgji Laparoskopike
Histeroskopi 2009 - Durrës Workshop Histeroskopi Kongresi i Perinatologjis
Manaxhimi Perioperator 2010 - Tiranë Manaxhimi perioperator ne Obstetrike-Gjinekologjia
Urogjinekologji 2010 - Vienna Austria Workoshop, Egzaminime dhe në ndërhyrje në urogjinekologji
Prenatologji 2011 - Tiranë Kongres i 5-të i prenatologjise
Ezaminimet Ekografike Obstetricale 2011 - Tiranë Kurs i avancuar IAN Donnald School, Egzaminimet ekografike obstetricale
February 2012 - Advanced sonographic thechniques for diagnosis of congenital anomalies & fetal echocardiography, Paris, France.
June 2013 - Modern Hysteroscopy, The Academy European of gynaecological Surgery. Belgium.

Specializime
May 2012 - Diabetic nephropaty in preganant women with type one diabetes mellitus co-author, 14 European Congress of Endocrinilogy. Florence, Italy
Tetor 2012 - Puberteti i parakohshem, i vonuar, Autor. Konferenca Kombetare e Mjekeve te Pergjithshem, Durres.
February 2012 - Advanced sonographic thechniques for diagnosis of congenital anomalies & fetal echocardiography, Paris, France.
June 2013 - Modern Hysteroscopy. The Academy European of gynaecological Surgery. Belgium.

Botime mjekësore
2003 - Pre-eclampsy gjate shtatezanise, co-author Tiranë , Konferenca e 11 mjekesore
2005 - Pulmonary embolism in women , co-author Kongresi i 12-të i mjekësise, Montenegro
2005 - Pneumony during pregnancy, author Konferenca Pneumologjike, Mali i Zi
2005 - STD ne teresine e semundjeve te aparatit genital femeror, author
2010 - Menopauza Konfernca e Mjekësisë së Përgjthshme, Tiranë
2010 - Metroragjia Konfernca e Mjekësisë së Përgjithshme, Tiranë
2011 - Dhimbjet pelvike Konferenca e dhimbjes , Kosovë